eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Felgyújtották a polgármester autóját és házát Esztergomban - képekkel

Benzinnel töltött palackkal felgyújtották Esztergom polgármesterének autóját, majd a város külterületén lévő, épülőfélben lévő házához kellett vonulni a tűzoltóknak, itt a tetőszerkezetet gyújtották fel - tájékoztatott a Komárom-Esztergom megyei katasztrófavédelem ügyeletese, Várady-Cseppely Sándor főhadnagy.

Meggyes Tamás polgármester a távirati irodának elmondta, kedden hajnali fél négykor a jelenlegi lakása előtt álló autó riasztójára ébredt fel.

Látta, hogy az autó vezetőülése ég és tüzet egy vödör vízzel eloltotta. A megérkező tűzoltóktól tudta meg, hogy Esztergom-Búbánatvölgyben ég egy családi ház, melyről később kiderült, hogy az övé.

A ház tetőszerkezete leégett és megsemmisült az épület fából készült hátsó része is. A helyszínen 8-10 benzines kannát hagyott hátra a gyújtogató - tette hozzá a polgármester, aki szerint tettes nem üzenni akart, hanem kárt okozni.

Meggyes Tamás szerint elképzelhető, hogy valaki a hivatali tevékenysége miatt gyújtotta fel az autóját és az épülőfélben lévő házát. A polgármester az InfoRádiónak elmondta: az ilyen cselekedetek nem érhetik el céljukat, továbbra is Esztergom érdekeit fogja képviselni.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×