eur:
389.61
usd:
363.61
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Megharagudott a jósra a kormányfő

Megorrolt a thaiföldi miniszterelnök az ország egyik legismertebb jövendőmondójára, mert az azt jósolta, hogy egy államcsíny nyomán zavargások várnak a kormányára. Szamak Szundaravedzs szokásos heti rádió- és televíziós showjában annak a gyanújának adott hangot, hogy az asztrológust talán mégsem pusztán a csillagok, hanem "mögöttes szándékok" vezérelték.

Bár a miniszterelnök nem nevezte meg a kárhoztatott jövendőmondót, egyértelmű, hogy a 2006-os puccsista katonai vezetőkkel köztudottan bizalmas viszonyban álló Varin Buaviratlertre gondolt, aki egy nagy nyilvánosságot kapott jóslatában nemrég azt jövendölte, hogy májusban maga a miniszterelnök kíséreltet meg puccsot önnön kormánya ellen.

Szamak szerint az asztrológus a puccsjóslattal beavatkozott az ügyeibe.

A január végén kormányfővé választott Szamak azt mondta, hogy noha jóslatával a csillagjós ártatott a jóhírének, ezúttal még "futni hagyja".

Emlékeztetett ugyanakkor arra, hogy Varin tévesen jósolta azt is, hogy politikai riválisa, az ellenzéki Demokrata Párt vezetője, Abhiszit Vedzsaddzsija lesz a miniszterelnök.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×