eur:
388.97
usd:
363.22
bux:
68276.24
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Sólyom és Orbán a népszerűségi lista élén

A Szonda Ipsos márciusi felmérése szerint Sólyom László köztársasági elnök után Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a legnépszerűbb politikus.

Az ellenzéki párt vezetőjének népszerűségi indexe 4 ponttal nőtt a népszavazás után. Sólyom László köztársasági elnök 53 ponttal vezeti a rangsort.

A Népszabadságban közzétett felmérés alapján Szili Katalin házelnök a harmadik, őt Dávid Ibolya MDF elnök és Göncz Kinga külügyminiszter követi a listán.

A sort továbbra is Kóka János SZDSZ-elnök, és Horváth Ágnes távozó szabaddemokrata egészségügyi miniszter zárja. A kormány tagjai márciusban átlagosan 1-2 pontot veszítettek népszerűségi indexükből.

A Szonda Ipsos kutatói szerint a pontszámcsökkenést lényegében a saját hívek okozták, a másik oldalon lévők és a bizonytalanok értékítélete nem változott. - A felmérést a Népszabadság felkérésére március 13-a és 20-a között, 1500 fős adatfelvétel alapján készítette a Szonda Ipsos.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×