eur:
393.43
usd:
366.97
bux:
66401.21
2024. április 25. csütörtök Márk

Majtényi Lászlót választották az ORTT elnökévé

Az Országgyűlés 199 igennel, 5 nem és 126 tartózkodással Majtényi Lászlót az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) elnökének választotta. A Ház megválasztotta az ORTT tagjait is.

Az ORTT elnöki posztjára Sólyom László köztársasági elnök és Gyurcsány Ferenc miniszterelnök közösen javasolta Majtényi László korábbi adatvédelmi biztost.

A testület tagjainak Ladvánszky Györgyöt (MSZP) 330 igen, egy nem és három tartózkodással, Szalai Annamáriát (Fidesz) 274 igen, 7 nem és 34 tartózkodás mellett, Tímár Jánost (SZDSZ) 332 igennel, egy ellenszavazattal és két tartózkodás mellett, Tirts Tamást (KDNP) 326 igen, két nem és négy tartózkodással, valamint Wéber Jánost (MDF) 332 igennel, két ellenszavazattal és két tartózkodással választották meg a testület tagjának.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×