eur:
389.32
usd:
362.73
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Elkészült a Corvin-sétány első épülete

Csütörtök délelőttre hivatalosan is elkészült a józsefvárosi Corvin-sétány első épülete. Tatár Tibor, a beruházás lebonyolításáért felelős zrt. vezérigazgatója a bejárás előtt az InfoRádiónak elmondta: 1100 lakást bontanak le, de a lakóktól csupán elenyésző számú panasz érkezett és a kiköltöztetés gördülékenyen zajlik. A sétány első szakaszát jövő tavasszal adják át.

Elkészült az első épület a józsefvárosi Corvin-sétányon, és még 250 ezer négyzetméter van kivitelezés alatt - közölte az InfoRádióval a beruházás lebonyolításáért felelős zrt. vezérigazgatója.

Tatár Tibor kiemelte: az irodák első üteme készült el, a második ütem építés alatt van, és szintén építik a Corvin-átrium üvegtetővel fedett kereskedelmi passzását. Hozzátette: három lakóépület kivitelezése zajlik, a negyedik építése pedig két héten belül kezdődik.

Jövő őszre készül el a Kisfaludy utcától a Szigony utcáig terjedő sétány első 350 métere, a sétány első szakaszát jövő tavasszal adják át - tudatta a vezérigazgató.

Tatár Tibor elmondta, hogy a józsefvárosi önkormányzat költözteti ki az elavult, rossz állapotú épületekből a lakókat. A kiköltöztetés gördülékenyen zajlik, mindenki megelégedésére történt eddig - tette hozzá.

A vezérigazgató szerint az építkezés is problémamentes, kevés panasz érkezett a környéken élőktől.

A beruházás jól halad, a 2012-es befejezés tartható - hangsúlyozta Tatár Tibor.

Hanganyag: Torda Júlia

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×