INFORÁDIÓ 

2018. március 21. szerda
Benedek

Röszkénél és Nagylaknál is torlódás várható

Infostart / InfoRádió
A röszkei és a nagylaki határátkelőhelyen szombaton lassú haladásra kell számítaniuk a határátlépőknek. A húsvéti ünnep alatt, azaz vasárnap és hétfőn nem közlekedhetnek a tehergépjárművek, szombaton azonban még igen - számolt be az InfoRádiónak a Csongrád megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Jelenleg nem kell várakozni a nagylaki határátkelőhelyen, de a hétvégén a teherforgalom növekedésére lehet számítani - közölte a Csongrád megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Pál János emlékeztetett rá, hogy vasárnap reggel nyolc órától hétfő este tíz óráig a 7,5 tonnát meghaladó össztömegű tehergépjárművek nem közlekedhetnek.

A nagylaki határátkelőhelyen péntek délutántól számolnak nagyobb kamion forgalommal, ami szombat estig elhúzódhat, majd kedd reggelre ismét nagyobb forgalom várható - mondta a szóvivő.

Röszkénél szintén megnövekedhet a tehergépjármű-forgalom péntek és szombaton. Pál János tájékoztatása szerint jelenleg nagyobb a személyautó-forgalom a kilépő irányban, hiszen a Nyugat-Európában dolgozó vendégmunkások többsége hazatér.

Kiszombornál nem várható torlódás - közölte a sajtószóvivő.

Hanganyag: Hegedûs Zsuzsa


A címlapról ajánljuk