eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Röszkénél és Nagylaknál is torlódás várható

A röszkei és a nagylaki határátkelőhelyen szombaton lassú haladásra kell számítaniuk a határátlépőknek. A húsvéti ünnep alatt, azaz vasárnap és hétfőn nem közlekedhetnek a tehergépjárművek, szombaton azonban még igen - számolt be az InfoRádiónak a Csongrád megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Jelenleg nem kell várakozni a nagylaki határátkelőhelyen, de a hétvégén a teherforgalom növekedésére lehet számítani - közölte a Csongrád megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Pál János emlékeztetett rá, hogy vasárnap reggel nyolc órától hétfő este tíz óráig a 7,5 tonnát meghaladó össztömegű tehergépjárművek nem közlekedhetnek.

A nagylaki határátkelőhelyen péntek délutántól számolnak nagyobb kamion forgalommal, ami szombat estig elhúzódhat, majd kedd reggelre ismét nagyobb forgalom várható - mondta a szóvivő.

Röszkénél szintén megnövekedhet a tehergépjármű-forgalom péntek és szombaton. Pál János tájékoztatása szerint jelenleg nagyobb a személyautó-forgalom a kilépő irányban, hiszen a Nyugat-Európában dolgozó vendégmunkások többsége hazatér.

Kiszombornál nem várható torlódás - közölte a sajtószóvivő.

Hanganyag: Hegedûs Zsuzsa

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×