eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Már voksolhatnak a szocialisták

Az eddigi visszajelzések szerint az MSZP tagsága támogatja Gyurcsány Ferenc kormányfő és pártelnök politikáját a szocialisták március 15-én kezdődött és 25-ig tartó pártszavazásán - mondta az InfoRádiónak az MSZP Országos Választmányának elnöke.

Simon Gábor választmányi elnök az InfoRádióban elmondta: Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és kormánya politikájáról, azaz az oktatásban megvalósítandó tervekről, a munkahely-teremtési elképzelésekről, a hátrányos helyzetű térségek felzárkóztatási programjáról és az Új tulajdonosi programról is várják a párttagok véleményét.

Az emberek postán vagy személyesen is átadhatják észrevételeiket vagy kérdéseiket, elküldhetik azokat az interneten keresztül, de a pártrendezvényeken is elmondhatják.

A véleménynyilvánító voksolás eredményét a szocialisták figyelembe veszik a március 29-ei pártértekezletükön - mutatott rá Simon Gábor, aki elmondta azt is: az eddigi visszajelzések többsége támogató volt, sokan pedig kérdéseiket fogalmazták meg.

Hanganyag: Herczeg Zsolt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×