eur:
389.81
usd:
363.77
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Helyreállt a rend a Nyugati pályaudvaron

Ismét a menetrend szerint indulnak és érkeznek a vonatok Budapesten, a Nyugati pályaudvaron, ahol az este egy áramkimaradás okozott fennakadást a közlekedésben.

A MÁV közleménye szerint a hétfő kora esti zárlatot az okozta, hogy valaki felfeszítette a kábelalagút ajtaját, és megpróbálta ellopni az ott futó kábelt.

A Fővárosi Tűzoltóság szóvivője az InfoRádiónak elmondta: a zárlat miatt a nagyfeszültségű kábel fémolvadéka a valószínűleg hajléktalanok által összehordott ruhákra csöpögött, amelyek izzottak és füstöltek.

Molnár Péter hozzátette: a helyiségben nagy volt a füst, a mentesítés idejére a területen kikapcsolták az áramot. A MÁV tájékoztatása szerint a történtek miatt összesen 17 vonat közlekedett késéssel.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×