eur:
389.96
usd:
362.97
bux:
68070.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Víz és fűtés van, de még nem műtenek Kistarcsán

Helyreállították a víz és fűtésszolgáltatást a kistarcsai Flór Ferenc kórházban - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.

Dobson Tibor elmondta: a Pest megyei intézményben péntek este órákon keresztül csőtörés miatt nem volt víz és fűtés. Hozzátette: az ÁNTSZ előírásai szerint a kórházban addig nem végezhető műtét, amíg a víz tisztasága nem lesz megfelelő.

A szóvivő hangsúlyozta: egyelőre tilos a csapvizet emberi fogyasztásra használni, a kijavított vízhálózatot fertőtleníteni kell, majd folyamatosan ellenőrzik a víz minőségét. Dobson Tibor azt mondta: a következő napokban ásványvízzel és egy lajtoskocsival biztosítják a vízellátást a kórházban.

Dobson Tibor szólt arról is, hogy az intézményben ápolt mintegy 600 beteg közül senkit nem kellett más kórházba vinni, az újszülötteknél elektromos fűtőtestekkel biztosították a megfelelő hőmérsékletet.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×