eur:
389.34
usd:
363.71
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Takács Albert: augusztus 20-án nem volt egységes irányítás

Az augusztus huszadikai tragédia a helyszínen kezelhető lett volna, viszont nem volt egységes irányítás - ehhez a korábbi álláspontjához tartja magát az állampolgári jogok országgyűlési biztosának általános helyettese.

Takács Albert véleményét azután is fenntartja, hogy Szilvásy György, a tűzijátékot szervező Miniszterelnöki Hivatal vezetője újra elhárította magáról a felelősséget.

Az állami ünnepség idején kitört budapesti viharban öten meghaltak, több százan pedig megsérültek.

Takács Albert szerint egy állami tömegrendezvény megszervezéséért valakinek vállalnia kell a felelősséget, és ez a kancellária lehet.

Az állampolgári jogok biztosának általános helyettese nem érti, hogy a tűzijáték előtt miért nem merült fel, hogy valamit tenni kellene. Nem tudja azt sem, hogy volt-e valaki döntési helyzetben, és ha nem, akkor miért nem.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×