eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Leégett egy lakóház Törökszentmiklóson

Leégett egy lakóház szombat este Törökszentmiklóson, az anyagi kár jelentős - közölte Erdélyi Tibor, a szolnoki tűzoltóság sajtóügyeletese.

A tűzoltókat 19 óra 52 perckor riasztották a Madách úton lévő kb. 150 négyzetméteres lakóépülethez. Szolnokról és Mezőtúrról 2-2 tűzoltógépjármű érkezett ki a tűzeset helyszínére. A tüzet egyórás munkával öt vízsugárral sikerült eloltani.

A szomszédok arról tájékoztatták a tűzoltókat, hogy az égő épületben egy középkorú nő tartózkodik. A tűzoltók légzőkészülék használata mellett behatoltak a lángoló épületbe, de a nőt hosszas keresés után sem sikerült felkutatni.

Mint később kiderült, a nő otthon tartózkodott ugyan, de megijedt a felcsapó lángoktól, ezért az épület végén, a melléképületben bújt el. Itt találták meg a tűzoltók oltás közben, az ijedtségen kívül más baja nem esett.

A tűz keletkezésének okát még vizsgálják. Az anyagi kár jelentős. Az épület összes helyisége, illetve a tetőszerkezet teljesen megsemmisült a tűzben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Kiszivárgott Trump súlyos terve, máris újabb segélyt kaphatnak az ukránok - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Kiszivárgott Trump súlyos terve, máris újabb segélyt kaphatnak az ukránok - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×