eur:
391.07
usd:
366.54
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Bocsánatot kért a káromkodó fideszes képviselő

Bocsánatot kért Heintz Tamás fideszes képviselő, amiért az egészségügyi jogszabályok hétfői vitájában káromkodott. A politikus, miután befejezte felszólalását, azt mondta: "Kapjátok be!".

"Az Országgyűlésben tett felszólalásom után méltatlan kifejezést hallhattak tőlem a választópolgárok, amiért bocsánatot kérek" - rta az InfoRádióhoz eljuttatott közleményében Heintz Tamás.

"Természetesen, az sem szolgálhat mentségemre, hogy a magyar családok számára komoly terhet jelentő egészségügyi megszorításokról szóló felszólalásom közben kormánypárti politikusok folyamatos - az Országgyűléshez nem méltó - bekiabálásokkal próbálták ellehetetleníteni ezen fontos téma tárgyalását" - olvasható a dokumentumban.

A fideszes politikus hozzátette: az ügyet részéről lezártnak tekinti.

A frakció is lezárta az ügyet

"Heintz Tamás országgyűlési képviselő tegnap felszólalása után méltatlan kifejezést használt a parlamentben, amire nem szolgálhatnak magyarázatként a kormánypárti képviselők folyamatos - sokszor alpári hangvételű - közbeszólásai sem" írta a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője.

"Heintz Tamás az esetért bocsánatot kért, amit a Fidesz-frakció vezetése elfogadott. Az ügyet ezennel lezártnak tekintjük" - olvasható Navracsics Tibor közleményében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×