eur:
388.97
usd:
363.35
bux:
68165.67
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Kiraboltak egy benzinkutat Kaposváron

Vasárnapra virradóra két símaszkos férfi kirabolt egy benzinkutat Kaposváron. Zsákmányuk csupán 12 ezer forint volt.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a rablók egyikénél egy pisztolynak látszó tárgy, a másiknál egy feszítővas volt.

Arra kényszerítették az üzemanyagtöltő állomás alkalmazottait, hogy átadják a kasszában lévő 12 ezer forintot, majd gyalogosan elmenekültek a helyszínről - mondta el Bíró Gábor.

A szemtanúk szerint a rablók egyike körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, 25-30 év körüli férfi, aki fehér színű fekete csíkokkal díszített edzőcipőt, világoszöld kantáros munkásnadrágot, bordó hosszú ujjú kapucnis pamut felsőt és kötött kesztyűt, a fején fekete símaszkot viselt.

Társa 30-35 év körüli, mackós testalkatú, kissé görnyedt testtartású férfi volt, aki kék-fehér kockás, bélelt pamutkabátot, alatta szürkéskék kapucnis felsőt, fehér sportcipőt, bőr munkavédelmi kesztyűt és szintén símaszkot viselt.

A rendőrség nagy erőkkel keresi a rablókat, s kéri mindazok jelentkezését, akik a személyleírás alapján információval tudnak szolgálni - mondta a szóvivő.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Rángatják a tőzsdéket

Rángatják a tőzsdéket

A reggeli órákban Ázsiában többnyire pozitív hangulat jellemezte a kereskedést, ezt követően pedig Európában vegyes hangulatban indult a kereskedés. Ami a gazdasági eseményeket illeti, idehaza a külkereskedelmi adat második becslése érkezett, Amerikában pedig a gyáripari megrendelések és elbocsátások alakulására lesz érdemes figyelni. Emellett pedig a zárás után érkezik az Apple első negyedéves gyorsjelentése is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×