eur:
394.31
usd:
364.19
bux:
0
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Mellkasi fájdalmak miatt kórházba vitték Schmitt Pált

Egyelőre nem tudni, részt vehet-e Puskás Ferenc szombati temetésén Schmitt Pál - mondta el az InfoRádiónak a Magyar Olimpiai Bizottság titkára. A Magyar Olimpiai Bizottság elnökét mellkasi fájdalmak miatt vitték kórházba. A Puskás Ferenc Kegyeleti Bizottság szóvivője az InfoRádióban azt mondta: elképzelhetőnek tartja, hogy a testület vezetőjét pénteken haza is engedik.

Mellkasi fájdalmakkal egy budapesti kórház kardiológiai osztályára vitték a mentők péntekre virradó éjjel Schmitt Pált, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökét, a Fidesz alelnökét.

Schmitt Pál az elmúlt napokban a Puskás Ferenc Kegyeleti Bizottság vezetőjeként szervezte a futballegenda gyászszertartását.

A Puskás Ferenc Kegyeleti Bizottság szóvivője, Szöllősi György az InfoRádióban azt mondta: a testület vezetőjét az orvosok megvizsgálták, ellátták, és már jobban van. Elképzelhető, hogy Schmitt Pál még pénteken hazamehet a kórházból.

Schmitt Pál kiadott egy közleményt, amelyben megköszönte, hogy aggódnak érte, és arra kért mindenkit, hogy vegyen részt Puskás Ferenc temetésén.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Megérkeztek az első F-16-os vadászbombázók Ukrajnába. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök törvényt írt alá, amely felhatalmazza Ukrajnát arra, hogy felfüggessze az államadósság finanszírozását, ezután Ukrajna technikai csődbe ment. Bejelentette azt is, hogy Ukrajna a novemberi békekonferenciára meg akarja hívni Oroszországot is. Toreck és Prokovszk felé is nyomulnak előre az orosz katonák. Hamarosan újabb Leopard 2-es harckocsik érkeznek Ukrajnába. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború csütörtöki eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 1. 07:51
×
×
×
×