eur:
394.44
usd:
364.04
bux:
73649.92
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Temetői buszjáratok halottak napján

November hatodikáig hosszabb nyitva tartással várják a budapesti temetőkbe látogatókat - mondta a Budapesti Temetkezési Intézet vezérigazgatója. Simóka Kálmánné az InfoRádióban elmondta: reggel héttől este nyolcig lehet felkeresni a sírkerteket.

Hangsúlyozta: az Új köztemetőbe és a Fiumei Úti Sírkertbe is be lehet hajtani autóval, emellett a temetkezési intézet ingyenes buszjáratokat is indít a rákoskeresztúri Új köztemető területén.

Mindenszentek napján a BKV rendkívüli busz- és villamosjáratokat indít, és sűrűbben járnak a tömegközlekedési járművek. A közlekedési vállalat szóvivője az InfoRádióban elmondta: a szokásos járatok mellett külön villamosjáratot is indítanak az Új köztemetőbe és a Kozma utcai izraelita temetőbe.

Kavalecz Imre, a MÁV szóvivője közölte, hogy az intercityk több kocsival járnak, és igény szerint a személyvonatokhoz is több szerelvényt csatol a vasúttársaság.

A volánbuszok a munkaszüneti napokon szokásos menetrend szerint közlekednek.

Kovács Iván, a határőrség szóvivője azt mondta: nem számítanak nagyobb forgalomra mindenszentek napján a határátkelőknél, a várakozási idő sehol nem haladja meg a 30 percet - ígérte.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×