eur:
394.65
usd:
364.74
bux:
73382.82
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Önt zavarja, ha embereket rugdosnak?

Október 30-án és november 4-én gyújtsanak gyertyát vagy mécsest, így emlékezve az 56-os áldozatokra - kérte Martonyi János, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület vezetője szombaton az egyesület tagjait és szimpatizánsait.

Az Orbán-kormány külügyminisztere a Budapest konferenciahajón, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület XII. polgári gondoláján, A magyar demokrácia helyzete - 50 esztendővel az 1956-os forradalom és szabadságharc után című fórumon tartott előadást.

Úgy ítélte meg, hogy október 23. óta intenzív támadás folyik a magyar demokratikus intézmények, a jogállamiság és az alapvető erkölcsi normák ellen, erre, mint mondta, 17 éve nem volt példa.

Martonyi János szerint mindenkinek fel kell tennie a kérdést, hogy egyetért-e azzal, hogy a rendőrök földön fekvő, magatehetetlen embereket rugdosnak.

A rendezvényen Martonyi János mellett felszólalt Hegedűs Zsuzsa Párizsban élő szociológus és Fábry Sándor televíziós műsorvezető.

Címlapról ajánljuk
Egy olimpia arról szól, hogy merjen álmodni az ember
Palasics Kristóf

Egy olimpia arról szól, hogy merjen álmodni az ember

Lendületet adhat a magyar férfi kézilabda-válogatottnak Argentína magabiztos legyőzése, a játékosok már Norvégia ellen készülnek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×