eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs

Egy balról, egy jobbról

Az MSZP frakcióvezetője szerint a Fidesz hivatalos állásfoglalását olvasta fel Schmitt Pál, az ellenzéki párt alelnöke a Kossuth téri demonstráción. A Fidesz szóvivője szerint Gyurcsány Ferenc provokátorai kint vannak az utcákon.

Lendvai Ildikó azt mondta: a Fidesz egyik országgyűlési képviselője, a Vállalkozók Pártjának elnöke törvénytelenségre, az adófizetés megtagadására szólított fel.

A szocialista politikus úgy fogalmazott: Orbán Viktor nem tud szabadulni korábbi politikai hibáitól, de emiatt nem válhat az egész magyar jobboldal a volt kormányfő túszává.

Közben a Fidesz arra kérte Lendvai Ildikót és Kuncze Gábort, az SZDSZ elnökét, hogy járjanak közben Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknél annak érdekében, hogy vonja vissza a provokátorokat az utcáról.

Szijjártó Péter, a Fidesz kommunikációs vezetője szerint egyértelmű, hogy kizárólag a kormánypártok érdeke a nyugtalanság.

Címlapról ajánljuk
Vízilabda élőben: Magyarország–Franciaország

Vízilabda élőben: Magyarország–Franciaország

A házigazda franciák ellen mutatkozik be a magyar férfi válogatott a vízilabda-tornán. Nem lesz könnyű mérkőzés, a franciák sokat fejlődtek az elmúlt időszakban, a legutóbbi vb-n, Dohában, kiejtették a magyar csapatot.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 28. 17:42
×
×
×
×