eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga

Tarlós: Demszky szégyene a kőbányai Liget téri aluljáró

Demszky Gábor főpolgármester szégyenének nevezte a kőbányai Liget téri elhanyagolt aluljárót Tarlós István, a Fidesz és a KDNP által is támogatott független főpolgármester-jelölt, miután szombaton bejárta a X. kerületet.

Ez "egyszerűen maga a borzalom", a burkolatokat leszakították, már egyetlen lámpatest sincs az aluljáróban, tele van emberi ürülékkel - adott hangot megdöbbenésének a jelölt. Kifogásolta azt is, hogy a Gergely utcai volt bányaterületen a három évvel korábban megígért parkosítás helyett újabb szemétlerakó-helyeket létesítettek.

A teherforgalmat Kőbányán szabályozni kellene, továbbá a közbiztonság is sok kívánnivalót hagy maga után "az átlagosnál veszélyeztetettebb városrészben" - sorolta a tennivalókat Tarlós István.

A kőbányaiak a találkozások során egyszerű, megvalósítható kérésekkel álltak elő, például azzal, hogy a 62-es villamos vonalát hosszabbítsák meg az Üllői útig, és a villamos a hét végén is kiszámítható menetrend szerint járjon - tette hozzá Tarlós István.

Politikai vetélytársáról, Demszky Gáborról szólva megjegyezte, a helyiek elmondása szerint a jelenlegi főpolgármesterrel az elmúlt 16 év alatt csak egyszer, az elmúlt héten találkoztak Kőbányán.

Címlapról ajánljuk
Bánhidi Bence: a lecke fel van adva

Bánhidi Bence: a lecke fel van adva

A magyar férfi kézilabda-válogatott tagjai szerint a rossz kezdés volt az Egyiptom elleni vereség oka, de arra lehet építeni, hogy nyolcgólos hátrányból is felállt a csapat.

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tart előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért támogatja annyi ország Oroszországot, mi a nagyság titka, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×