eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga

Katona Kálmán nem ígér "hosszában épített hidat"

Oxigénpalackból friss levegőt is magukhoz vehetnek az érdeklődők az MDF Blaha Lujza téri "oxigén kávézójában", amelyet budapesti önkormányzati választási kampánya nyitányaként mutatott be szombaton Katona Kálmán, az MDF főpolgármester-jelöltje.

Elhangzott, hogy a sátorban előadások, viták is lesznek a választásokig, valamint - a jelölt megfogalmazása szerint - ahogy egy korszerű konzervatív párthoz illik, a klasszikus és a modern zenét váltogató koncertek.

Katona Kálmán azt mondta, hogy nem ígér nagyokat, "hosszában épített hidat", hanem tisztább közéletet, zöldebb Budapestet, élhetőbb fővárost szeretne.

Címlapról ajánljuk
Bánhidi Bence: a lecke fel van adva

Bánhidi Bence: a lecke fel van adva

A magyar férfi kézilabda-válogatott tagjai szerint a rossz kezdés volt az Egyiptom elleni vereség oka, de arra lehet építeni, hogy nyolcgólos hátrányból is felállt a csapat.

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tart előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért támogatja annyi ország Oroszországot, mi a nagyság titka, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×