eur:
392.83
usd:
367.93
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Eltemették a műegyetemi tűzben elhunyt harmadik tűzoltót is

Tűzoltói tiszteletadással, mintegy másfélezer ember jelenlétében vettek végső búcsút a Farkasréti temetőben Horváth Ákos tűzoltó hadnagytól, aki két társával a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem K épületének pincéjében lévő lőtéren múlt kedden keletkezett tűz oltása közben halt hősi halált.

A hadnagyot utolsó útjára családján, barátain kívül az ország különböző pontjairól érkezett több száz bajtársa kísérte el.

Ravatalánál kegyeleti őrséget állt Újhelyi István, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium államtitkára és Demszky Gábor főpolgármester is.

Lerótták kegyeletüket a Fővárosi Tűzoltó Parancsnokság, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, a Magyar Honvédség, a vám- és pénzügyőrség, a rendőrség, valamint a mentőszolgálat dolgozói is.

Reppman Károly tűzoltó hadnagytól a váli római katolikus temetőben szombaton vettek végső búcsút, Pintér Gábort pedig szerdán a rákospalotai temetőben helyezték örök nyugalomra.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×