INFORÁDIÓ 

2018. március 22. csütörtök
Beáta, Izolda

A Fidesz újra aláírást gyűjt

Infostart / InfoRádió
A Fidesz több ezer önkéntes aktivistája juttatja el az ország lakosaihoz a "Jó, reggelt Magyarország!" című kiáltványt. A párt alelnöke közölte: a dokumentumot reményeik szerint több mint 1 millióan írják alá az akció szeptember 23-ai zárásáig.

Pelczné Gáll Ildikó hangsúlyozta: a Fidesz aktivistái a jogszabályok szerint gyűjtik majd az aláírásokat.

A politikus cáfolta azokat a lapértesüléseket, amelyek szerint több fideszes képviselő túl gyengének tartja a Jó Reggelt Magyarország mozgalmat. Mint mondta, nem tud olyan fideszes politikusról vagy aktivistáról, aki nem akarja aláírni a dokumentumot.

A politikus az InfoRádióban azt mondta: ha Gyurcsány Ferenc miniszterelnök mégis bevezeti a megszorító csomagot, akkor neki kell a felelősséget viselnie. Úgy fogalmazott: a kormánypártok szervezett politikai hazugsággal megtévesztették a választókat, hogy megszilárdítsák hatalmukat.

A Fidesz alelnöke szólt arról is, hogy pártja szerint a megszorító csomag nem szolgálja Magyarország érdekeit, és nem oldja meg a pénzügyi válságot. Úgy vélte: az intézkedések csökkentik az ország versenyképességét és akadályozzák a gazdaság fenntartható növekedését.

Kapcsolódó hang

Hanganyag
 


A címlapról ajánljuk