eur:
394.31
usd:
364.19
bux:
0
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Megépülhet a körmendi elkerülő út

Nyolcmilliárd forintos beruházással 2007 végéig megépül a 8-as számú főút Körmendet elkerülő szakasza - jelentette be a Vas megyei városban a kancelláriaminiszter.

Kiss Péter hozzátette: a tervezés időszaka még ebben az évben lezárulhat.

A szocialista politikus azt mondta, hogy a konkrét építés 2007 első negyedévében kezdődhet meg; a 8,1 kilométer hosszúságú szakaszból 3,5 kilométer már az M8-as gyorsforgalmú út része lesz.

Hozzátette: márciusban megkezdődik a 8-as főút Ajka és az országhatár közötti szakaszának megerősítése, a munkák eredményeként az úton 11,5 tonnás járművek is közlekedhetnek majd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Megérkeztek az első F-16-os vadászbombázók Ukrajnába. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök törvényt írt alá, amely felhatalmazza Ukrajnát arra, hogy felfüggessze az államadósság finanszírozását, ezután Ukrajna technikai csődbe ment. Bejelentette azt is, hogy Ukrajna a novemberi békekonferenciára meg akarja hívni Oroszországot is. Toreck és Prokovszk felé is nyomulnak előre az orosz katonák. Hamarosan újabb Leopard 2-es harckocsik érkeznek Ukrajnába. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború csütörtöki eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 1. 07:51
×
×
×
×