eur:
392.43
usd:
367.51
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Magyar: az SZDSZ-n múlik a koalíció sikere

A szabad demokrata Magyar Bálint szerint az SZDSZ-en múlik a koalíció sikere a választásokon.

Az oktatási miniszter Győrött azt mondta: ha a liberálisok jól szerepelnek, akkor az újkori magyar demokrácia történetében először fordulhat elő, hogy a hatalmon lévő koalíció újra megnyeri a választásokat.

Az SZDSZ-es politikus szerint pártja megvalósította választási ígéreteit, példaként a sorkatonaság eltörlését és a felsőoktatás reformjának véghezvitelét említette.

Hozzátette: megújították a képzési szerkezetet, garanciákat építettek be a felsőoktatás finanszírozásába, és ezzel egy időben soha nem látott beruházási programot indítottak el a magántőke bevonásával.

A Fidesz oktatási programszóvivője közölte: a kormány nem képes biztosítani az óvodák és iskolák működtetéséhez szükséges pénzt.

Sió László hozzátette: "az érzéketlen luxusbaloldal csak mellébeszél, tájékozatlan az oktatás témájában is".

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×