eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Kövér: "el fog szabadulni a pokol"

Kövér László szerint a jelenleg hatalmon lévők nem "adják majd olcsón a bőrüket". A Fidesz Országos Választmányának elnöke egy fórumon azt mondta: egy hónap múlva elszabadulhat a pokol.

Kövér László szerint fel kell készülni arra, hogy ha egy hónap múlva is a Fidesz vezet 5-7 százalékponttal a biztos pártválasztók körében, akkor "el fog szabadulni a pokol".

Mindenhol az történi majd, ami Hende Csabával, a Fidesz-KDNP szombathelyi jelöltjével történt - utalt a politikusról megjelent rágalmazó szórólapokra.

Hozzátette: a jelenleg hatalmon lévők mindent megtesznek azért, hogy a következő választások után már ne legyen tétje annak, ki kerül kormányra.

"Ez az utolsó esélyünk, ezt csak azért mondom el, azért pengetek ilyen drámai hangokat, nehogy azt higgyük, hogy olcsón adják majd a bőrüket" - mondta a Fidesz országos választmányának elnöke Szombathelyen.

Kövér László úgy fogalmazott: "azért adják el az állam vagyonát, hogy az államnak ne legyen semmi a kezében, azért adják el az országot, hogy évekre, évtizedekre elvonják előlünk azokat a szabad forrásokat, amelyekkel valódi társadalompolitikát lehet csinálni, a gazdaságpolitikán keresztül".

Hozzátette: azért "zúzzák szét" az oktatási rendszert, nehogy véletlenül kiművelt emberfők sokasága zavarja meg azt a manipulációs gépezetet, amellyel "terelgetnek bennünket" jobbról balra.

Mint mondta, ezért "bomlasztják minden erővel a családokat", ezért próbálják meg lerombolni az egyházakat, amelyek sokak számára az utolsó menedéket jelentik.

"Csak így, ha már ezen mind túl vannak, ha már az állam, a kormány csak báb, amely a romjaiban heverő, eszköztelen, pénz nélküli állam tetején trónol, csak akkor tolhatja egyszer és mindenkorra az 5 százalékos csík a 95 százalékos repülőt" - mondta.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×