eur:
389.06
usd:
359.33
bux:
68154.11
2024. május 30. csütörtök Janka, Zsanett

Az SZDSZ szerint a politikának ki kell vonulnia a gazdaságból

A Szabad Demokraták Szövetsége elvárja a pártoktól, hogy a politika vonuljon ki bizonyos területekről. Erről a kisebbik koalíciós párt elnöke beszélt.

Kuncze Gábor azt mondta: a nagy pártok olyan problémák megoldását ígérik, amelyekre a politika nem képes. Hozzátette: emiatt rögzíteni kell, mely területeken nincs helye a politikának.

Vonuljon ki a politika a gazdaságból, teremtsen normális, hosszú távú stabil kereteket – mondta a szabad demokrata elnök.

Kuncze Gábor ilyen területnek nevezte a privatizációt is. Véleménye szerint az állami tulajdon nem lehet meghatározó, mert az állam rossz gazda.

A politika hagyja békén az egyházakat, vonuljon ki a hittel, a felekezetekkel kapcsolatos vitákból. Ezt követően elvárható, hogy az egyházak vonuljanak ki a politikai vitákból – tette hozzá.

A Szabad Demokraták Szövetsége az ügyben felhívás fordul a többi párthoz.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Ha csak egy EP-mandátumot nyer a Momentum, a ciklus felénél cserél Donáth Anna és Cseh Katalin
Aréna - előzetes

Ha csak egy EP-mandátumot nyer a Momentum, a ciklus felénél cserél Donáth Anna és Cseh Katalin

A Momentum azért küzd a kampányban, hogy ismét két EP-mandátumot szerezzen, de ha csak egyet kap a párt, akkor az ötéves ciklus alatt Cseh Katalin és Donáth Anna a mandátumot elfelezve féltávnál egymást váltja majd az EP-ben. Erről Cseh Katalin, a Momentum elnökségi tagja, EP-képviselő beszélt az InfoRádió Aréna című műsorának stúdiójában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.30. csütörtök, 18:00
Cseh Katalin
a Momentum elnökségi tagja és EP-képviselőjelöltje
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×