eur:
393.5
usd:
366.87
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Átadták a Bartók Béla út felújított külső szakaszát

Nem hivatalos helyszíni bejárással átvette a XI. kerületi önkormányzat képviselő-testülete a Bartók Béla út felújított külső szakaszát. A beruházás 2,5 milliárd forintba került.

A Bartók Béla út külső szakaszának megújításával a Gellért tértől a Kelenföldi pályaudvarig korszerű útpályán haladhatnak a járművek.

A július közepén kezdődött felújítás során korszerűsítették a víz- és a csatornavezetékeket. Zajcsökkentő gumiágyas sínt kaptak a villamosok, amelyek pályáját beton félgömbökkel választották el a közúttól.

Az útpálya kétszer egysávos, a járdák mellett parkolósávot és kerékpárutat építettek. A járdák burkolata a látássérültek számára jelzi az útkereszteződéseket és a gyalogos átkelőhelyeket. A rekonstrukció költségéből 400 millió forintot a kerület állt.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×