eur:
393
usd:
366.3
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Microsoft

Örülhetnek a Windows 10 mellett kitartók

Nem csak biztonsági és hibajavító frissítésekre lehet számítani.

A Microsoft a héten új frissítést tett közzé a Windows 10 release preview fejlesztői verziójához. Ez a frissítés két új, de kisebb funkcióváltozást tartalmazott. A Microsoft a frissítéssel megerősítette, hogy a Windows 10 a jövőben is kaphat majd új funkciókat – írja Ghacks.com alapján a Portfolio.

Bár az idei év folyamán, illetve az operációs rendszer hátralévő 29 hónapos támogatási ideje alatt nem jelenik majd meg új frissítés a Windows 10-re, a minden hónap második keddjén kiadott kumulatív frissítések tartalmazhatnak majd új funkciókat. A legújabb frissítés esetében többnyire hibajavító kiadásról van szó, tehát nem mérhető mondjuk a Windows 11 Release Preview Channelre kiadott frissítéshez.

Mint olvasható, az első változás a Windows 10 keresési funkcióit hivatott javítani. A Microsoft megjegyzi, hogy a keresőmező mostantól támogatja a feladatsor felső és alsó pozícióját, valamint a normál vagy kis feladatsor ikonokat. A keresődoboz kiemeléseket tartalmaz, és a felhasználók "könnyen elérhetik vele az alkalmazásokat, fájlokat, beállításokat és egyebeket a Windowsból és a webről".

A második változtatás az értesítés funkciók priorizálását javítja. A Windows mostantól egyszerre legfeljebb három „kiemelt fontosságú értesítést” jeleníthet meg. Az alkalmazások és a natív funkciók a beépített értesítési rendszert használhatják arra, hogy az eseményekről tájékoztassák a felhasználókat.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×