eur:
389.81
usd:
363.77
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Pexels.com

Azokra is gondoltak ezzel az autóval, akiket kikészít az utazás

Az új generációs E-osztály többféle fegyvert is bevet a kinetózis elleni harcban.

A többek közt émelygéssel, hányingerrel, fejfájással, kábultsággal és erőtlenséggel járó kinetózis (utazási betegség - vízen: tengeri betegség) tünetegyüttesei ellen veszi fel a küzdelmet a nemrégiben debütált új Mercedes E-osztály – írja a Hvg.hu.

A fedélzeti számítógép Energizing Comfort menüjében elérhető új funkció enyhén megdönti az első utasülést, irányított friss levegőt fúj be az aktív lamellás légkondicionálóból, az aktív hangulatvilágítás pedig a sebességnek megfelelően animált fényt bocsát ki magából.

Az új E-Klasse ezenkívül a tüneteket csökkentő videóanimációt játszik le a középső, illetve a jobb oldali kijelzőn, aktiválja az ionizátort és a fedélzeti parfümbefújást, illetve igény szerint bekapcsolja az audió rendszert.

Az autó álló és mozgó helyzetében egyaránt használható program 10 percig tart és a végén az utasülés automatikusan visszaáll az eredeti pozíciójába.

A szelfikamerával, TikTok alkalmazással és pulzusmérő funkcióval felvértezett új Mercedes nyáron érkezik meg a kereskedésekbe, az alapár várhatóan 20 millió forint körül fog alakulni – teszi hozzá a hírportál.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×