eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Pexels.com

Új közösségi funkció érkezik a Messengerbe

A Facebook Messengerben kezdésként 14 olyan többszereplős játékot lehet játszani, amit videóhívás közben indíthatunk el.

A Facebook majdnem hat évvel ezelőtt tette elérhetővé azokat a játékokat, amiket a Facebook Messengerben játszhatunk. A cég most egy újabb megoldással állt elő: beépíti a többszereplős játékokat a messengeres videóhívásokba – írja a hvg.hu.

A használatához nem is kell frissíteni sem az androidos eszközökre, sem pedig az iPhone-okra és iPadekre kiadott alkalmazást ahhoz, hogy ki tudjuk próbálni az újdonságot. A cég azt közölte, ezt a Messenger asztali böngészőből elérhető változatába is bekerült.

Kezdésnek 14 játékot lehet így elérni, amelyek között ott van a Words With Friends és a Mini Golf FRVR is. Mindegyiket úgy tervezték meg, hogy legfeljebb két ember tudjon vele egyszerre játszani.

A játék megkezdéséhez nem kell mást tenni, mint elindítani a videóhívást, majd elindítani a játékot. A cég ígérete szerint még az idei évben tovább bővül majd a játékok kínálata, és ezek mindegyike ingyenes lesz majd.

Címlapról ajánljuk
Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Október 31-ig tekinthető meg a Magyar Természettudományi Múzeumban a Kékvándor című kiállítás, amely a 2017-ben elhunyt Burger Barna fotográfus kéktúrás fotóit mutatja be. A tárlat kurátora, Csizek Gabriella az InfoRádióban elmondta: összesen tizenkét tájegységen keresztül ismerhetjük meg az Országos Kéktúra teljes útvonalát, miközben a fotóművész egyedi látásmódjának köszönhetően a ráismerés szépségével tárulnak elénk gyöngyőrű tájak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×