eur:
394.18
usd:
371.03
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Tyumen, Russia - January 21, 2020: TikTok and Facebook, YouTube application  on screen Apple iPhone XR
Nyitókép: 5./15 WEST/Getty Images

Letaszították a trónról a TikTokot, új kedvencünk van

Nincs meglepetés, a Google szerezte vissza az első helyet.

A TikTok videómegosztó platformot idén letaszították a trónról, már nem ez a világ legnépszerűbb webhelye. A technológiai óriás a második helyre esett vissza – írja a Cloudfare Radar listája alapján a hirado.hu. Jelenleg a legnépszerűbb a google.com, mely évekig állt a világ legnépszerűbb oldalait rangsoroló lista tetején.

2021-ben a TikTok először szerezte meg az előkelő első helyet, webhelyforgalom tekintetében megelőzte a Facebookot is, mint az internet kedvenc közösségi médiaplatformja, bár a Facebook továbbra is a világ legtöbb felhasználójával rendelkező közösségi médiuma. A Facebooknak a legutóbb elérhető statisztikák szerint 2,797 milliárd havi aktív felhasználója van, napi bontásban 1,845 milliárd ember használja aktívan a platformot.

Bár a TikTok most visszaszorult a második helyre, 2021 szeptemberében rekordot döntött, a statisztikák havi egymilliárd aktív felhasználóról számoltak be.

A 15 legnépszerűbb webhely

  1. Google.com
  2. Tiktok.com
  3. Facebook.com
  4. Microsoft.com
  5. Apple.com
  6. Amazon.com
  7. Youtube.com
  8. Netflix.com
  9. Instagram.com
  10. Whatsapp.com
  11. Yandex.com
  12. Mozilla.org
  13. Twitter.com
  14. Cloudflare.com
  15. Starlink.com
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×