eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Jövő héten megszűnik az egyik legkedveltebb videomegosztó

Vége a 10 másodperces videók feltöltésének.

Megszűnik április elsejével a tízmásodperces videók gyűjtőhelyeként ismert népszerű Coub. Az oldal megszűnését megerősítette a tulajdonoscég Komitet képviselője is – írja a Technewsspace alapján a hvg.hu. Az oldalon is látható a figyelmeztetés: a Coub április elsején bezár, így ne felejtsék el a felhasználók lementeni a videóikat.

Különös egybeesés, hogy a Coub-ot éppen 10 éve, 2012 áprilisában indította el Anton Gladkoborodov és a testvére, Igor, valamint Mihail Tabunov. 2020 elejére a platform fejlesztését az eredeti tulajdonosok nem tudták tovább finanszírozni, így az oldal a Komitet birtokába került, ám néhány hónap múlva a cég egyik tulajdonosa már jelezte, hogy eladná a Coubot, mivel az nem illik a vállalat fejlesztési stratégiájába.

Online források szerint 2021 decemberében a szolgáltatás közönsége havonta körülbelül 3 millió felhasználó volt. A videók más oldalakra történő beágyazásának funkciójával a platform havonta mintegy 5,5 millióval több egyedi felhasználót tudott megnyerni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×