eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Megtalálták a csodaszert a derékfájásra?

Több millió ember szenved Nagy-Britanniában krónikus derékfájástól, de az eddig ismert terápiákkal csupán korlátozott sikereket értek el. Kutatók most azt vizsgálják, megoldást jelenthet-e a betegek számára a jóga.

Akadémikusok és jógatanárok 12 héten keresztül vizsgálják, csökkenthető-e a derékfájás jógával. Az Egyesült Államokban már biztató kísérleteket végeztek jógával, de szakértők szerint alaposabb vizsgálatok szükségesek annak eldöntésére, segíthet-e az ősi módszer a betegeken.

"A jóga fizikai és mentális gyakorlatok kombinációja, amely valószínűleg segít a derékfájással bajlódókon" - vélekedik a kísérlet egyik vezetője.

A jóga fejleszti a rugalmasságot és nyújtja az izmokat, ezáltal erősíti is őket. A novemberben kezdődő vizsgálat során két csoportra osztják majd a betegeket: az egyiket jógával, a másikat hagyományos módszerekkel fogják kezelni.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül
tudósítónktól

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×