eur:
394.6
usd:
363.77
bux:
65564.57
2024. március 19. kedd Bánk, József
Csipes Tamara kajakozó, a tokiói olimpiára utazó csapat tagja a szolnoki edzőtáborban, a Holt-Tiszai Vízisport Telepen 2021. július 21-én.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Kozák Danuta és Csipes Tamara is futamgyőztesként középdöntős

Kozák Danuta és Csipes Tamara is futamgyőztesként középdöntős a női kajak egyesek 500 méteres távján.

A női kajak egyesek 500 méteres számának negyedik futamában egymás mellől rajtolt a riói olimpia bajnoka és ezüstérmese, Kozák Danuta és a dán Emma Jörgensen. A címvédő nem rajtolt jól, az első méterek után aq negyedik-ötödik helyen evezett, de aztán az élre állt, s 250-nél még csak centikkel Jörgensen előtt haladva, aztán több mint fél hajóhossznyival vezetve megnyerte a futamát.

Az ötödik előfutamban Csipes Tamara 52.67-es első 250 méterrel kezdett, fél hajóhosszot vert a többiekre. Végignyomta a távot egészen az utolsó tíz-tizenöt méterig, ő is futamgyőztesként jutott egyből a középdöntőbe. A fehérorosz Marina Litvincsuk és a lengyel Marta Walczykiewicz jutott még be mellette ebből a futamból egyből a csütörtöki folytatásba.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Kereskedés külföldi részvényekkel- díjmentes, interaktív online előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel- díjmentes, interaktív online előadás

Ahhoz, hogy belevágj a külföldi részvényekkel való kereskedésbe, először is érdemes tisztázni, hogy miért szeretnél ezen a területen tevékenykedni. Lehet, hogy egy adott iparág vagy cég nemzetközi növekedési lehetőségei érdekelnek, vagy egyszerűen csak diverzifikálni szeretnéd befektetéseidet a hazai piacokon túl. Bármelyik is legyen az indító motivációd, fontos lépések várnak rád az induláshoz, melyeket mind megvitatunk soron következő online előadásunkon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×