eur:
369.22
usd:
344.69
bux:
48117.93
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert
Csipes Tamara kajakozó, a tokiói olimpiára utazó csapat tagja a szolnoki edzőtáborban, a Holt-Tiszai Vízisport Telepen 2021. július 21-én.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Kozák Danuta és Csipes Tamara is futamgyőztesként középdöntős

Kozák Danuta és Csipes Tamara is futamgyőztesként középdöntős a női kajak egyesek 500 méteres távján.

A női kajak egyesek 500 méteres számának negyedik futamában egymás mellől rajtolt a riói olimpia bajnoka és ezüstérmese, Kozák Danuta és a dán Emma Jörgensen. A címvédő nem rajtolt jól, az első méterek után aq negyedik-ötödik helyen evezett, de aztán az élre állt, s 250-nél még csak centikkel Jörgensen előtt haladva, aztán több mint fél hajóhossznyival vezetve megnyerte a futamát.

Az ötödik előfutamban Csipes Tamara 52.67-es első 250 méterrel kezdett, fél hajóhosszot vert a többiekre. Végignyomta a távot egészen az utolsó tíz-tizenöt méterig, ő is futamgyőztesként jutott egyből a középdöntőbe. A fehérorosz Marina Litvincsuk és a lengyel Marta Walczykiewicz jutott még be mellette ebből a futamból egyből a csütörtöki folytatásba.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Szárnyalt az Apple a bemutató előtt

Szárnyalt az Apple a bemutató előtt

Jelentősen emelkedtek a tőzsdék múlt héten, miután az amerikai törvényhozók elfogadták az amerikai adósságplafonról szóló törvényjavaslatot. Az ázsiai piacok nagyrészt emelkedtek hétfőn, miután Joe Biden hétvégén aláírta az amerikai adósságplafonról szóló törvényt. Ezzel szemben európai tőzsdék a múlt pénteki rali után iránykereséssel kezdték ezt a hetet, és az USA-ban is csak minimális elmozdulások látszanak. Mindeközben az olajárakra is érdemes figyelni, amelyek felpattantak azt követően, hogy Szaúd-Arábia további napi egymillió hordóval csökkenti a kitermelést, és további termeléscsökkentést ígért.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×