eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Csipes Tamara kajakozó, a tokiói olimpiára utazó csapat tagja a szolnoki edzőtáborban, a Holt-Tiszai Vízisport Telepen 2021. július 21-én.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Kozák Danuta és Csipes Tamara is futamgyőztesként középdöntős

Kozák Danuta és Csipes Tamara is futamgyőztesként középdöntős a női kajak egyesek 500 méteres távján.

A női kajak egyesek 500 méteres számának negyedik futamában egymás mellől rajtolt a riói olimpia bajnoka és ezüstérmese, Kozák Danuta és a dán Emma Jörgensen. A címvédő nem rajtolt jól, az első méterek után aq negyedik-ötödik helyen evezett, de aztán az élre állt, s 250-nél még csak centikkel Jörgensen előtt haladva, aztán több mint fél hajóhossznyival vezetve megnyerte a futamát.

Az ötödik előfutamban Csipes Tamara 52.67-es első 250 méterrel kezdett, fél hajóhosszot vert a többiekre. Végignyomta a távot egészen az utolsó tíz-tizenöt méterig, ő is futamgyőztesként jutott egyből a középdöntőbe. A fehérorosz Marina Litvincsuk és a lengyel Marta Walczykiewicz jutott még be mellette ebből a futamból egyből a csütörtöki folytatásba.

Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:11
×
×
×
×