eur:
388.5
usd:
360.93
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella
Balla Virág a női kenu egyesek 200 méteres versenyének előfutamában a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Sea Forest Kajak-kenu Pályán  2021. augusztus 4-én. Balla Virág a reményfutamban folytathatja a versenyt.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Balla és a Béke, Varga páros is középdöntős

Takács Kincső után Balla Virág is bejutott a középfutamba C-1 200 méteren a tokiói olimpián, miután megnyerte a reményfutamát. Miután a férfi K-2 1000 méteren Béke Kornél és Varga Ádám is továbbjutott, teljes lett a hajnal magyar kajak-kenus mérlege: minden egység bejutott a csütörtöki középdöntőbe.

A győri kenus az előfutamban harmadikként ért célba, ezért kényszerült "pótvizsgára", amely remekül sikerült, így két magyar is lesz a 16 között. Takács korábban azt mondta, a dobogóra pályázó párosuk szempontjából az a jó, ha minél több pályát tudnak evezni egyesben.

A Béke Kornél és Varga Ádám alkotta kajakpáros harmadik lett a reményfutamában az ausztrál és a szlovák kettős mögött, de a továbbjutáshoz elég volt megelőzni a kanadai és az elsőtől több mint 35 másodperccel lemaradó szamoai duót.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×