eur:
389.62
usd:
364.87
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
DEBRECEN, HUNGARY - JANUARY 26: Shaolin Sandor Liu of Hungary reacts after the Men 5000m Relay final race during the ISU European Short Track Speed Skating Championships at the Foenix Arena on January 26, 2020 in Debrecen, Hungary. (Photo by Oliver Hardt - International Skating Union/International Skating Union via Getty Images)
Nyitókép: Oliver Hardt - International Skating Union/International Skating Union via Getty Images

Itt nézheti vissza a címvédő magyar váltó drámai futamát – videó

A rossz váltással minden esély elszállt.

Nyolc váltó jutott indulási joghoz a pekingi téli olimpián férfi rövid pályás gyorskorcsolyában, két futamban a négy-négy csapat közül az első kettő-kettőben kellett végezni, hogy a váltó kivívja a szerdai A-döntős szereplést.

A magyar stafétában Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang és Krueger John-Henry mellett az újonc Nógrádi Bence kapott lehetőséget, mert Varnyú Alex, aki korábban koronavírusos volt, csak csütörtökön érkezett meg Pekingbe. Az ellenfél a dél-koreai, az orosz és a holland váltó volt.

Szinte végig a mezőny végén mentek a magyarok, egy rossz váltás miatt elvesztették az esélyüket a címvédésre, Nógrádi láthatóan nem tudta, hogy akkor kéne váltania Kruegerrel. Így maradt a B-döntő. Vagy inkább a fókusz a két Liu testvér és Krueger 500 méteres szereplésén.

Íme a futam:

A futamról itt írtunk bővebben

A versenyzők éles reakcióit és a szakvezető értékelését pedig itt találja

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×