eur:
392.68
usd:
366.08
bux:
66803.58
2024. április 25. csütörtök Márk

Így nyaral Kenderesi Tamás

Órákig osztotta az autogramokat és fényképezkedett a szurkolókkal Kenderesi Tamás. Az olimpiai bronzérmes úszó teljesítményével és könnyed stílusával hamar a magyar sportszeretők egyik kedvence lett.

Nagyon sokan eljöttek, nagyon jó érzés, hogy ennyien szurkoltak nekem és ennyien szeretnek – végül is ezért is harcoltam.

Mennyire csapódtak le a Rióban történt események: Phelps-szel harcolt, Cseh Lászlóval küzdött, aztán volt, amikor vigasztalta. Hogyan értékeli a történteket?

Ez még bennem van, próbálom feldolgozni, most már lassan megy.

Az Európa-bajnokság után beszélgettünk Londonban. Akkor érzékeltette, hogy igazán az olimpián lehet jól. Mennyit sikerült felkészülésben változtatni, előre lépni? A sérülés hogyan regenerálódott?

A felkészülésben nem változtattunk. Az biztos, hogy felépültem ez idő alatt, és egyre erősebb lettem. Az, hogy négy hónapot várok, és utána versenyzek egyet, az nem ugyanaz, mint ha fél évet vártam volna. Úgyhogy lehet, hogy kellett az a plusz két hónap.

Jön a budapesti vb, de előtte - gondolom - még egy nagy pihenés.

Igen, megyünk Horvátországba a hétvégén egy hétre. Azt már nagyon várom. És majd szeptember végén, október elején elkezdődik a munka.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×