eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
AL WAKRAH, QATAR - NOVEMBER 22:  Lucas Hernandez of France is injured early in the match and has to be substituted during the FIFA World Cup Qatar 2022 Group D match between France and Australia at Al Janoub Stadium on November 22, 2022 in Al Wakrah, Qatar. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)
Nyitókép: GettyImages/Jean Catuffe

Súlyos szalagszakadás miatt újabb játékosukat veszítették el a franciák

A hátvéd jobb térdében sérültek meg el a szalagok, emiatt hosszú kihagyás vár rá – számolt be a L'Équipe című napilap.

Didier Deschamps francia szövetségi kapitány szerint Lucas Hernández súlyos sérülést szenvedett a katari labdarúgó-világbajnokság keddi játéknapján – erősítette meg szerda reggel a francia szövetség. A tréner a mérkőzés után azt mondta, bár a Bayern München játékosára még vár néhány teszt, a probléma "súlyosnak tűnik".

Szerda reggel a francia szövetség is megerősítette: a 26 éves Hernández elülső keresztszalag-szakadást szenvedett, emiatt

várhatóan az egész idényt ki kell hagynia.

A címvédő franciák – akik sérülés miatt korábban többek között Paul Pogbát, N'Golo Kantét, Presnel Kimpembét, Christopher Nkunkut és aranylabdás Karim Benzemát is elveszítették – kedden 4-1-re nyertek az ausztrál válogatott ellen. Lucas Hernández helyett öccse, az AC Milanban futballozó Theo állt be a 13. percben, miután Lucas az ausztrálok vezető gólját megelőző beadásnál megsérült.

Mivel Deschamps Hernández helyére nem hívhat be új játékost a keretbe, a címvédő így 24 labdarúgóval folytatja a tornát.

Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:11
×
×
×
×