eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A belga Michy Batshuayi (j) és a kanadai Steven Vitoria a katari labdarúgó-világbajnokság F csoportjának első fordulójában játszott Belgium-Kanada mérkőzésen az ar-rajjáni Ahmad bin Ali Stadionban 2022. november 23-án.
Nyitókép: MTI/AP/Natacha Pisarenko

Döntőnek bizonyult Batshuayi gólja a kanadaiak ellen

A belga válogatott Michy Batshuayi találatával 1-0-ra nyert a kanadai csapat ellen a katari labdarúgó-világbajnokság F csoportjának szerdai nyitófordulójában.

Kanada gyorsan megszerezhette volna története első világbajnoki találatát, de Davies büntetőjét Courtois hárította. A kanadaiak lendületesen és ötletesen futballoztak, ám a támadások befejezésében rendre pontatlanok voltak. A félidő végén a belgák szinte a semmiből kerültek előnybe.

A fordulást követően sem változott a játék képe, a kanadaiak többet próbálkoztak, a belgák inkább a kontrákra rendezkedtek be, azonban nem voltak veszélyesek.

A belgák a hajrában magabiztosan őrizték vezetésüket, és a kanadaiaknak nem volt már lehetőségük az egyenlítésre.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×