eur:
394.94
usd:
369.12
bux:
71976.35
2024. június 28. péntek Irén, Levente
Varga Barnabás a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. A magyar válogatott a 101. percben szerzett góllal 1-0-ra legyőzte Skóciát, ezzel megőrizte esélyét a nyolcaddöntőbe jutásra.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Megható sorokkal biztatja Varga Barnabást Marco Rossi

Fotókkal kísért Facebook-bejegyzést tett közzé a szövetségi kapitány.

A magyar válogatott szövetségi kapitánya megható sorokkal üzent közösségi oldalán a stuttgarti kórházban lábadozó Varga Barnabásnak. A csatár a skótok elleni vasárnap esti mérkőzésen ütközött Angus Gunn kapus könyökével, arckoponyacsont-törést szenvedett, illetve egyes csontok a helyükről is elmozdultak. Hétfőn operálják meg Németországban, és ha minden rendben lesz, akkor szerdán engedik haza.

"A csapattársaidhoz hasonlóan Te is minden labdáért megküzdöttél. Anélkül, hogy valaha is féltél volna. Egy emberként aggódtunk, amikor láttuk, mi történt! Tudjuk, hogy rendbe fogsz jönni, de sajnos, ha sikerül továbbjutnunk, nem leszel velünk. Mindent meg fogunk tenni, és ha lesz rá lehetőségünk, a következő sikert neked ajánljuk! Jobbulást Barni, visszavárunk!” – írta Rossi.

Az üzenethez három képet is csatolt: egyet a magyar válogatottról, amint Varga mezével ünnepelték a skótok elleni 1-0-s győzelmet.

Címlapról ajánljuk

Meddig lehetnek még kint az utcákon a választási plakátok? – a szakértő válaszol

A kampány ideje alatt nemcsak plakátokat, hanem rengeteg tapétát, matricát is kitettek az aktivisták, amelyeknek az eltávolítása nem egyszerű feladat, de ha nem történik meg, bírság is járhat érte – mondta az InfoRádióban a Jegyzők Országos Szövetségének elnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.28. péntek, 18:00
Magyarics Tamás
külpolitikai szakértő, az Eötvös Loránd Tudományegyetem emeritus professzora
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 28. 16:26
×
×
×
×