eur:
394.98
usd:
369.34
bux:
71868.1
2024. június 28. péntek Irén, Levente
Csoboth Kevin kapura lő a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. A magyar válogatott a 101. percben szerzett góllal 1-0-ra legyőzte Skóciát, ezzel megőrizte esélyét a nyolcaddöntőbe jutásra.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Csoboth Kevin gólja Eb-rekord - videó, képek

Számok, érdekességek a stuttgarti magyar győzelem után.

Csoboth Kevin 99.32-nél lőtte a gólt, ez rekord az Eb-k történetében, az úgynevezett rendes játékidőben ennél később nem született gól.

A magyar válogatott mindössze harmadszor nyert Eb-mérkőzést, 1964-ben a dánokat, 2016-ban az osztrákokat verte korábban.

Brit csapat ellen, világ- vagy Európa-bajnokságon 1962 óta először nyert a magyar válogatott, Chilében, Albert Flórián remeklésével, az angolokat vertük.

Sallai Roland a második magyar játékos, akit az UEFA Eb-meccs legjobbjának választott. Korábban Kleinheisler Lászlót az osztrákok (2016) és a franciák (2021) ellen ítélték a legjobbnak.

Marco Rossi eddig húsz játékost vetett be a tornán, a két cserekapus és a sérült Négo és Balogh Botond mellett Horváth Krisztofer és Kata Mihály nem játszott még.

Címlapról ajánljuk
Szalai Máté a gázai helyzetről: sem nem háború, sem nem béke

Szalai Máté a gázai helyzetről: sem nem háború, sem nem béke

A palesztin–izraeli konfliktus aktualitásairól, a Hezbollah és Libanon szerepéről, az amerikai elnökjelöltek Izraelhez fűződő kapcsolatáról és Ciprus kapcsán az Európai Unió lehetséges szerepéről is beszélt Szalai Máté Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.28. péntek, 18:00
Magyarics Tamás
külpolitikai szakértő, az Eötvös Loránd Tudományegyetem emeritus professzora
Zajlik a forradalom a munkahelyeken, egyre nagyobb szerepet kapnak a nők Magyarországon

Zajlik a forradalom a munkahelyeken, egyre nagyobb szerepet kapnak a nők Magyarországon

A nők nem jobb vezetők, mint a férfiak, ahogy a férfiak sem jobbak, mint a nők, együtt tudnak jót elérni, mert más világlátásuk van – hangzott el az Egyenlítő Alapítvány mai eseményén, ahol a "Sokszínűség és Befogadás: Gyakorlati útmutató és Esettanulmányok" kutatást mutatták be. Az eseményen elhangzott, hogy egyre több az olyan cég Magyarországon, ahol a rugalmas munkavégzés, a családbarát juttatások és a nők vezetői pozíciókba segítése alapjaiban épül be a szervezeti felfogásba és működésbe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×