eur:
395.7
usd:
368.33
bux:
69661.21
2024. június 19. szerda Gyárfás
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az Izrael elleni másnapi felkészülési mérkőzés előtt a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. június 7-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

1-3 - Egy félidő előnyt adott a magyar válogatott Svájcnak, kár volt

A magyar labdarúgó-válogatott 3-1-es vereséget szenvedett Svájctól a Németországban zajló Európa-bajnokság A csoportjának szombati mérkőzésén.

A gyenge első félidei produkció miatt a magyar labdarúgó-válogatott 3-1-es vereséget szenvedett szombaton a svájci csapattól a németországi Európa-bajnokság A csoportjának kölni mérkőzésén, a nyitófordulóban.

Az első félidőben végig fölényben futballozó ellenfél már a 12. percben vezetést szerzett Kwadwo Duah révén, majd közvetlenül a szünet előtt Michel Aebischer pontos lövésével megduplázta az előnyét. Térfélcserét követően Varga Barnabás ugyan a 66. percben szépített fejjel, de a hosszabbításban - egy újabb kapitális védelmi hibát kihasználva - a csereként beálló Breel Embolo lezárta a meccset.

A magyarok szerdán a házigazda és a pénteki nyitányon Skóciát 5-1-re legyőző németekkel csapnak össze Stuttgartban.

Címlapról ajánljuk

Itt az EB javaslata az unió 2025-ös költségvetésére

Az Európai Bizottság bemutatta a 2025-re érvényes uniós költségvetésre vonatkozó, 199,7 milliárd euró főösszegű javaslatát, és azt írták: az Európai Unió jövő évi büdzséjének az EU prioritásaira szánt finanszírozást kell erősítenie.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.20. csütörtök, 18:00
Demkó Attila
a Mathias Corvinus Collegium Geopolitikai Műhelyének vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×