eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
MUNICH, GERMANY - JUNE 23: (BILD ZEITUNG OUT) Andras Schaefer of Hungary celebrates after scoring his teams second goal with teammates during the UEFA Euro 2020 Championship Group F match between Germany and Hungary at Football Arena Munich on June 23, 2021 in Munich, Germany. (Photo by Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images)
Nyitókép: Harry Langer/DeFodi Images/Getty Images

Így látták a magyar játékosok a németek elleni mérkőzést

Elkeseredetten, de büszkén nyilatkoztak a magyar játékosok a mérkőzés után.

Sallai Roland: Nagyon büszkék vagyunk, de csalódottak is, hogy véget ért számunkra a torna. De megmutattuk, hogy minden nagyobb válogatottnak számolnia kell velünk! Erőn felül teljesítettünk. Nagyon örülök, hogy sikerült gólpasszt adnom, de a csapatot kell dicsérni! Nagyon jó úton vagyunk. Az elit válogatottakat is meg tudjuk szorongatni. Nagy lépéseket tettünk előre az Eb három mérkőzésén!

Schäfer András: Megbeszéltünk a félidőben, hogy az életünkért fogunk küzdeni. Hősiesen védekeztünk és ha ennyire akar egy csapat, de sajnos most nem volt velünk a szerencse. Fiola Attila azt mondta, amit elvesz az élet, azt visszaadja, remélem, ezt visszaadja a vb-selejtezőkön. Mégis az egész ország mögöttünk van. Többet érdemelt volna a csapat, nagyon sokat küzdöttünk ezen a három mérkőzésen, nagyon rossz érzés így kiesni. De nagyon büszke vagyok a válogatottra.

Gulácsi Péter: Nagyon közel voltunk valami igazán különlegeshez és ha a végén ennyin múlik, az nagy csalódás. 2-1 után mindent egy napra tettek fel a németek, nagy nyomás alatt voltunk. A csapatunkban óriási erő van, ezt már megmutattuk.

Marco Rossi szövetségi kapitány: Hihetetlen, hogy Münchenben szomorúak vagyunk a 2-2-es döntetlen miatt. Csalódottak vagyunk, hiszen a fiúk három mérkőzést oroszlánként harcoltak végig és büszkévé tették a magyarokat. Nem féltek azoktól a nagy nevektől, akikkel szembe kerültek. Közel jártunk, ezért csalódott vagyok, de nagyon boldog vagyok a fiúk teljesítménye miatt. Teljesen elégedett vagyok, szeretnék ugyan támadóbb focit játszani, de realistának kell lenni, ilyen ellenfelekkel szemben azt kellett tennünk, amit engedtek az erősségeink.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×