eur:
394.14
usd:
369.57
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Donnarumma az orvosi előtt gyorsan letud még egy Eb-meccset

Nagy hatalma van a kluboknak az európai futballban: a Paris Saint-Germain holnapra orvosi vizsgálatra várja az olasz válogatott első számú kapusát, Gianluigi Donnarummát. Az Európa-bajnokság csoportszakaszának közepén.

A Milantól távozó fiatal kapusnak addig még „akad” dolga ma este: ő védi a Squadra Azzurra kapuját a svájciak elleni találkozón. Ha csak egy pontot szereznek az olaszok, akkor csak nagy valószínűséggel, ha hármat, akkor már biztosan továbbjutnak a csoportból, s csak a további ellenfél „választása” miatt lesz tétje a harmadik csoportmeccsüknek.

Roberto Mancini együttese sorozatban 28 veretlen mérkőzésen van túl, még kettő és beállítja a harmincas évek kétszeres világbajnok Squadra Azzurrájának harminc mérkőzésből álló rekordját. A szövetségi kapitány nem tervez nagy változtatást a törökök ellen 3-0-s győzelemmel kezdő kezdő csapatában, a jobbhátvéd Florenzi sérülése azonban egyre mindenképpen kényszeríti. Egyelőre nincsen szükség arra, hogy a római Olimpiai Stadionban este 9 órakor kezdődő mérkőzésen pályára lépjen a már a társaival edző, de egyelőre nem százszázalékos Marco Verratti.

Az olaszok leginkább Embolótól tartanak a svájciak közül, ő volt csapata legjobbja a walesiek ellen.

A Gazzetta dello Sport egyébként meginterjúvolta nemzetiségére tekintettel Itália leghíresebb és legnépszerűbb svájci polgárát, a népszerű tévés személyiséget, Michelle Hunzikert, Eros Ramazotti egykori feleségét. Ő azt mondta, minkét csapatért dobog a szíve, de az olaszoknak szurkol majd. S még azt is hozzátette: Bonucci és Insigne fog gólt szerezni. Utóbbi rendben van, de ha tényleg Bonucci is betalál a kapuba, nem győzzük majd emelgetni a kalapunkat Michelle Hunziker jóstehetsége és szakéretelme előtt tisztelegve

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×