eur:
400.07
usd:
368.12
bux:
74228.2
2024. október 20. vasárnap Vendel
Gera Zoltán, a Vasas vezetőedzője a labdarúgó Merkantil Bank Liga 29. fordulójában játszott Nyíregyháza Spartacus FC - Vasas FC mérkőzésen a Balmazújvárosi Városi Stadionban 2024. április 20-án.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Kínos eredménnyel mutatkozott be a magyar futball-legenda

Nem sikerült az élvonalbeli bemutatkozása Gera Zoltánnak: az OTP Bank Ligában sereghajtó Kecskemét élére kinevezett szakember tanítványai a 10. forduló vasárnapi játéknapjának első mérkőzésén 3-0-s vereséget szenvedtek a Puskás Akadémiától.

A Kecskemét - ahonnan a hét közben menesztették Szabó Istvánt - sorozatban hatodszor kapott ki az élvonalban.

Eseménydús első félidőben a mezőnyfölényben futballozó Puskás Akadémia kétgólos előnyre tett szert a szünetig, a hazaiak a játékrész hajrájában közel voltak a szépítéshez, de Golla a gólvonalról mentett: Berke játékvezető elsőre piros lapot mutatott fel a felcsúti játékosnak és büntetőt ítélt, a VAR-vizsgálat azonban bizonyította, hogy a vendégek futballistája nem kézzel hárított.

Hornyák Zsolt együttese a biztos vezetés tudatában a fordulást követően átadta a területet riválisának és inkább a gyors ellentámadásokra rendezkedett be. A Kecskemét nem igazán tudott mit kezdeni a mezőnyfölénnyel, egy beívelést követő Nagy Krisztián-helyzetet lehetőséget leszámítva veszélytelen volt a kapu előtt.

A 75. percben eldőlt a három pont sorsa, egy jobboldali akció végén középen Nissilä öt méterről gurított az üres kapuba.

A hajrában nem változott az eredmény, a Puskás Akadémia magabiztos játékkal érvényesítette a papírformát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Súlyos ábra érkezett, ez most az igazi veszély a magyar gazdaságban

Súlyos ábra érkezett, ez most az igazi veszély a magyar gazdaságban

Az idei első félév végére a devizakötvény-kibocsátások hatására a központi államadósság devizaaránya 29% fölé emelkedett és egyre közelebb kerül a kritikusnak mondható 30%-os szinthez. Az MNB szerint az idei adósságcsökkenést kockázatok övezik, közben a következő hetekben indulnak be a Magyarországot érintő hitelminősítői felülvizsgálatok. Ebből a szempontból ezért a devizaadósság idősoros alakulása most nagyon releváns grafikon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 20. 21:25
×
×
×
×