eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. augusztus 31. szombat Bella, Erika
Cristiano Ronaldo, a portugál válogatott csapatkapitánya sajtóértekezleten vesz részt a Lisszabon közelében lévő Oeirasban 2023. szeptember 6-án. Portugália szeptember 8-án Szlovákia ellen játszik labdarúgó Európa-bajnoki selejtező mérkőzést a J csoportban Pozsonyban.
Nyitókép: MTI/EPA-LUSA/Rodrigo Antunes

Nem tesz le C. Ronaldóról a portugál válogatott

Pedig a csapat edzője azt ígérte az Eb után, új korszak kezdődik 2026-ig - akkor CR7 már 41 éves lesz.

Cristiano Ronaldo is meghívót kapott Roberto Martínez szövetségi kapitánytól a labdarúgó Nemzetek Ligájára készülő portugál válogatott 25 fős keretébe.

Az al-Nasszr 39 éves játékosa 130 góllal vezeti a férfiak nemzetközi örökranglistáját, azonban

nem sikerült betalálnia az idei kontinenstornán, amelyen a portugálokat a negyeddöntőben búcsúztatta a francia válogatott.

A spanyol szakvezető akkor azt mondta, egy új ciklus kezdődik a 2026-os világbajnokságra - Ronaldo akkor már 41 éves lesz.

Először kapott meghívót a Chelsea védője, Renato Veiga, a francia élvonalbeli Lille-ben szereplő Tiago Santos, valamint a Sporting mindössze 17 éves játékosa, Geovany Quenda is.

A portugálok az A csoportban szerepelnek, a skótok és a horvátok mellett a lengyel válogatott lesz az ellenfelük a csoportmérkőzések során.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Az orosz-ukrán háború újabb fordulatot vett, miután Kijev katonai műveletet indított az oroszországi Kurszki területen. A NATO főtitkára, Jens Stoltenberg a Welt am Sonntag német hetilapnak adott nyilatkozatában reagált az eseményekre. Eközben pénteken késő este az oroszországi Belgorod városát ukrán támadás érte, ami öt halálos áldozatot követelt, és 46 ember sérült meg - jelentette be Vjacseszlav Gladkov, a térség kormányzója. Az incidens során 37 embert, köztük hét gyermeket kórházba kellett szállítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×