eur:
393.64
usd:
353.99
bux:
73200.73
2024. augusztus 23. péntek Bence
Kristoffer Zachariassen, a Ferencváros  játékosa a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének 4. fordulójában játszott első Ferencváros - Borac Banja Luka (bosnyák) mérkőzésen a Groupama Arénában 2024. augusztus 22-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Kubatov Gábor köszönetet mondott

A szurkolóknak köszönte meg a türelmüket a keserves kupadöntetlen után.

"Egy gyenge döntetlen. Köszönjük a futballt szerető szurkolóink türelmét" - írta a Fradi elnöke a Banja Luka elleni EL-mérkőzés 0-0-ás eredménye után a közösségi oldalán.

A mérkőzésről az Infostarton is beszámoltunk. A meccset ötlettelen, s ebből fakadóan helyzetek nélküli játék jellemzett.

A Ferencváros nem tudott előnyt szerezni az augusztus 29-i visszavágóra. A párharc győztese a második számú európai kupasorozat főtábláján folytatja, míg a vesztes a Konferencia-ligába kerül.

Címlapról ajánljuk

A Mol annyi földgázt termelhet ki Pakisztánban, mint a magyar éves lakossági fogyasztás

Három jelentős gáztalálatot ért el a Mol Pakisztánban. A magyar olaj-, és gázipari vállalat 25 éve működik operátorként az ázsiai államban, ahol 19 éve termel szénhidrogént, a részesedése pedig csaknem 8,5 százalék az itt kitermelt gáz mennyiségéből – mondta az InfoRádióban Homonnay Ádám, a Mol kutatás-termelés csoport szintű operációs vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.23. péntek, 18:00
Polyánszky Zoltán
a Magyar Sakkszövetség elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×