eur:
396.49
usd:
371.16
bux:
71013.43
2024. június 26. szerda János, Pál
BOSTON, MASSACHUSETTS - JUNE 17: Confetti falls after the Boston Celtics 106-88 win against the Dallas Mavericks in Game Five of the 2024 NBA Finals at TD Garden on June 17, 2024 in Boston, Massachusetts. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. (Photo by Adam Glanzman/Getty Images)
Nyitókép: Adam Glanzman/Getty Images

A Boston az NBA bajnoka - videó

A Boston Celtics nyerte az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) döntőjét: a Dallas Mavericks elleni, hétfő esti 106-88-as sikerrel 4-1-re győzött a párharcban.

A Boston rekordot jelentő 18. alkalommal lett az NBA bajnoka, eddig a Los Angeles Lakersszel együtt tartotta a csúcsot.

BOSTON, MASSACHUSETTS - JUNE 17: Jayson Tatum #0 of the Boston Celtics hugs the Larry O’Brien Championship Trophy after Boston's 106-88 win against the Dallas Mavericks in Game Five of the 2024 NBA Finals at TD Garden on June 17, 2024 in Boston, Massachusetts. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. (Photo by Adam Glanzman/Getty Images)
Jayson Tatum, a Boston Celtics játékosa öleli az NBA-döntő győztes csapatának járó Larry O'Brien-trófeát. Ez volt a játékos első NBA-győzelme (Adam Glanzman/Getty Images)

A finálé első három meccsén a Boston győzött, majd a Dallas egy 38 pontos diadallal szépített. Az ötödik találkozón a Celtics a 31 pontos Jayson Tatum vezérletével az első negyedet tíz, a másodikat 11 ponttal nyerte, így már a félidőre eldöntötte az összecsapást.

Címlapról ajánljuk
Már a negyeddöntőben egymást mészárolják a legnagyobb esélyesek
Horrorág az Eb-n

Már a negyeddöntőben egymást mészárolják a legnagyobb esélyesek

Ha nem az Európa-bajnokságon eddig látott teljesítményből, hanem az előzetes várakozásokból, sőt a keretek erősségéből, piaci értékéből indulunk ki, elképesztő erőkülönbség mutatkozik az úgynevezett felső és alsó ág között az egyenes kieséses szakasz kezdete előtt.

Elemzők az Arénában: a Tisza Párt megjelenésével izgalmas másfél év jön a politikában

Az európai parlamenti választás belpolitikai tanulságairól, a Magyar Péter-jelenség okairól és következményeiről és a főpolgármester-választás politikai utórezgéseiről is beszélt Böcskei Balázs, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója és Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×