eur:
387.2
usd:
356.92
bux:
68366.86
2024. május 23. csütörtök Dezső
A Kisvárda FC labdarúgócsapatának stadionja, a kisvárdai Várkert Stadion az avatás napján, 2018. augusztus 11-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Perrel riogatja a távozást tervező légiósait a Kisvárda

A csapat jelentős ponthátránnyal áll kieső helyen, ezért jó előre üzent a klubvezetés.

Öt fordulóval a vége előtt tíz pont a Kisvárda hátránya a bajnokság utolsó előtti helyén, vagyis még nem dőlt el, hogy kiesik-e a klub, de nagyon nagy csodára volna szükségük ahhoz, hogy elkerüljék a másodosztályt – írja a hvg.hu, hozzátéve: a klub külföldi játékosokkal van tele, és bár konkrét hír nem érkezett arról, hogy közülük sokan menekülnének a magyar NB II elől, a klub közleményt adott ki arról:

bepereli, akinek eszébe jutna eligazolni.

A közleményben arról írtak, hogy a játékosok munkaszerződése határozott idejű, és ezeket nem lehet egyoldalúan felmondani akkor sem, ha kiesnének az első osztályból. „Amennyiben bármelyik játékos erre alapítottan, egyoldalúan, a klub hozzájárulása nélkül szüntetné meg a szerződését, abban az esetben a Kisvárda FC meg fogja tenni a szükséges jogi lépéseket” – írták.

Vagyis a Kisvárda a nemzetközi szövetségnél, a FIFA-nál eljárást fog indítani az érintett labdarúgó és az új klubja ellen. Amennyiben a sportfegyelmi felelősség megállapításra kerül, a játékos komoly, akár több hónapos eltiltásra számíthat, míg az új klub – a kártérítési egyetemleges felelősségen túl – minimum pénzbüntetésre, de akár ennél súlyosabb sportfegyelmi szankcióra is – olvasható.

Címlapról ajánljuk

Gulyás Gergely: Dobrev Klára követhetett el bűncselekményt, nem Sulyok Tamás

Magyarország nem ad ki senkit, aki az ország területén menekültként tartózkodik - mondta Gulyás Gergely. A Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő egyebek között beszélt Magyar Péter szerepléséről, az orosz hackertámadásról, a napelemeseket érintő ügyekről. Kiderült az is, hogy napi hatmillió forintra büntette az Európai Bíróság Magyarországot az úgynevezett jogi határzár miatt
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.23. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×