eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Szilágyi Áron a Zarándi Csaba férfi kard csapat világkupaversenyen a budapesti BOK Csarnokban 2024. március 24-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Szilágyi Áron: vérömleny miatt kényszerpihenő

A hétfői orvosi vizsgálat alapján Szilágyi Áron combsérülése nem tűnik súlyosnak, de pontosabb diagnózis szerdán várható - mondta az MTI érdeklődésére Decsi András, a férfi kard szakág vezetőedzője.

"Áron reggel a Sportkórházban kezdte a napot, ahol ultrahanggal megnézték a vasárnap esti mérkőzésen megsérült jobb combját. Kiderült, hogy vérömleny keletkezett a combjában, ami miatt pontosan nem lehet látni a bajt, meg kell várni, hogy visszahúzódjon az ömleny. Szerdán újból megvizsgálják a sérülést, addig Áronnak pihennie kell és gyógytornáztatni a lábát" - szolgált részletekkel a vezetőedző, aki egyben a háromszoros olimpiai bajnok, vb- és Eb-aranyérmes vívó trénere is.

Szilágyi Áron a budapesti Zarándi Csaba kard csapat világkupán sérült meg. A németek elleni bronzmérkőzésen ő kezdett, 3-1-re vezetett, de meghúzódott a combizma, leült az emelt pást szélére, pár percig ápolták, majd jelezte, hogy csere lesz. Az ütközet után azt mondta: izomhúzódásról van szó, már a bemelegítésnél sem volt rendben a combhajlítója, majd egy rossz mozdulatnál meghúzódott és nem akart kockáztatni egy komolyabb sérülést.

"Bízom benne, hogy nincs nagy baj és egyhetes kezeléssel rendbe jön a combom" - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Listán mutatjuk meg Európa legunalmasabb múzeumait

Listán mutatjuk meg Európa legunalmasabb múzeumait

Nemrég tettük közzé azt a szubjektív listát, ami bemutatja a világ tíz legunalmasabbnak tartott városát. Ezt folytatva egy amerikai tanulmány a világ száz legunalmasabb turista látványosságát gyűjtötte össze. A felmérés több mint 60 millió Google-visszajelzés alapján közel 3300 népszerű turisztikai látványosságot vizsgált meg, és gyűjtötte össze kulcsszavak alapján a 100 legunalmasabbat. Ezek közül most azokat az európai látványosságokat mutatjuk be, melyek felkerültek a kétes dicsőségű listára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×