eur:
391.21
usd:
365.43
bux:
68079.87
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Barcelona, 2014. május 17.A barcelonai Camp Nou stadion lelátója a Barcelona - Atlético Madrid spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2014. május 17-i mérkőzése előtt. (MTI/EPA/Alberto Estevez)
Nyitókép: Alberto Estevez

A szurkolók miatt előkelő helyre kerültek Szoboszlaiék

Ebben a rangsorban most a katalánok jobban állnak mint a fővárosi riválisuk. Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool a negyedik helyen található.

A Mundo Deportivo a kontinentális szövetség, az UEFA 2023-as pénzügyi jelentését részletező anyagában kiemeli, hogy a Barca messze megelőzte a Real Madridot és a Bayern Münchent. A mezek és más futballárucikkek értékesítéséből származó bevételeket tekintve a tíz legjobb európai klub rangsorában negyedik a magyar válogatott csapatkapitányát, Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpool.

Érdekesség viszont, hogy míg a Manchester United, az Arsenal, a Chelsea és a Tottenham is tagja az élvonalnak a szigetországi élklubok közül, addig a Premier League-ben és a Bajnokok Ligájában címvédő, aktuális klubvilágbajnok Manchester City nincs a tízes listán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett  – Ukrajnai háborús híreink kedden

Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett – Ukrajnai háborús híreink kedden

Az orosz harctéri veszteségek legalább felét az ukrán drónok okozzák, főleg az FPV kamikaze-drónok, de mellettük komoly gondot okoznak az aknagránátokat dobáló „bombázódrónok” is – állítja az egyik nagyobb orosz háborús Telegram-csatorna harctéri forrásokra hivatkozva. Ukrán források vasárnap este három donbaszi falu elvesztését ismerték el, ugyanakkor geolokáció alapján nagyon úgy néz ki, hogy ennél jelentősen mélyebben törték át az orosz csapatok a frontvonalat. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×